Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εύκολο κέικ σοκολάτας

Πώς να φτιάξετε μια εύκολη συνταγή για κέικ σοκολάτας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Λαμβάνεται ο πάτος του κέικ, βρέχεται με γάλα, πασπαλίζονται κομμάτια μπανάνας και κομματάκια σοκολάτας, το επάνω στρώμα κλείνει και εφαρμόζεται ξανά η ίδια διαδικασία.
  2. Έπειτα παίρνουμε την πάνω στρώση από το άλλο παντεσπάνι με τον ίδιο τρόπο και βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη στρώση, τη βρέχουμε, γεμίζουμε σωστά όλα τα κενά, τη σκεπάζουμε με τη σαντιγί μας, τη βάζουμε μέσα. την ντουλάπα μέχρι να την ετοιμάσουμε.
  3. Για το πάνω μέρος, ας πάρουμε την κρέμα στην κατσαρόλα μας και τη ζεσταίνουμε, την τσεκάρουμε, μην την βράσουμε.
  4. Σπάμε μέσα τις σοκολάτες φουντουκιού και σβήνουμε τη φωτιά, το ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και το αφήνουμε να λιώσει.
  5. Το αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας, αφού κρυώσει, πάρτε το κέικ σας στο σύρμα της σχάρας και περιχύστε το με τη γκανάζ σοκολάτας μας.
  6. Ας κάνουμε τις διορθώσεις, το βγάζουμε από το σύρμα και το βάζουμε στην πιατέλα σερβιρίσματος, το αφήνουμε να περιμένει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο και το φάμε. Καλή όρεξη ????????

Παρεμπιπτόντως, όσοι επιθυμούν μπορούν να φτιάξουν αυτό το κέικ με 2 στρώσεις κόβοντας τα υλικά στη μέση 🙂Εύκολο κέικ σοκολάταςΕύκολο κέικ σοκολάταςΕύκολο κέικ σοκολάταςΕύκολο κέικ σοκολάταςΕύκολο κέικ σοκολάταςΕύκολο κέικ σοκολάτας

Εύκολη συνταγή για κέικ σοκολάτας με φωτογραφία

Εύκολο κέικ σοκολάταςΕύκολο κέικ σοκολάτας
Εύκολο κέικ σοκολάταςΕύκολο κέικ σοκολάτας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button