Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας λαχανικών

Πώς να φτιάξετε ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας λαχανικών;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Όταν είδα ζυμαρικά με λαχανικά, ήθελα να τα δοκιμάσω αμέσως. Πρόκειται για ζυμαρικά με ντομάτα και σπανάκι 🙂 Είναι η πρώτη μου προσπάθεια ???? Δεν φτιάχνω ζυμαρικά για πρώτη φορά φυσικά :), απλά θα φτιάξω τη σάλτσα ξεχωριστά και θα τη σερβίρω :). Φυσικά, ήταν μια σάλτσα ζυμαρικών που την έφτιαξα μόνη μου. ???? Αλλά είχε νόστιμη γεύση???? Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς.
Πρώτα από όλα, βράζουμε τα ζυμαρικά σε νερό με λίγο αλάτι.
????Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας:)????, θα βράσει σε περίπου 13 λεπτά 🙂 Όσο βράζουν τα ζυμαρικά μας, φτιάχνουμε τη σάλτσα για τα ζυμαρικά μας, προσθέτουμε ελαιόλαδο σε ξεχωριστό τηγάνι και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα. ροζ. Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας και αφού ψηθεί λίγο ρίχνουμε τις ντομάτες σε κυβάκια και αλατίζουμε. Ως μπαχαρικά χρησιμοποίησα αποξηραμένο δυόσμο και μαύρο πιπέρι 🙂 Μπορείτε να προσθέσετε ότι μπαχαρικό θέλετε. Βάλτε ένα καπάκι στο τηγάνι και ψήστε λίγο.
????Όταν κλείσετε το καπάκι, οι ντομάτες μαλακώνουν και φτάνουν στην επιθυμητή σύσταση σάλτσας :)????
Αφού φιλτράρουμε τα βρασμένα μας ζυμαρικά, τα πηγαίνουμε στο πιάτο μας, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας μας και ολοκληρώνουμε την παρουσίασή μας με φρέσκο ​​δυόσμο 🙂

Συνταγή ζυμαρικών με σάλτσα ντομάτας λαχανικών με φωτογραφία

Ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας λαχανικών :)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button