Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνταγή για επιδόρπιο Tulumba

Πώς να φτιάξετε συνταγή για επιδόρπιο Tulumba;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σας φίλοι.
Εύχομαι σε όλους Καλό Ραμαζάνι. . Τα τραπέζια μας για ιφτάρ δεν είναι πλήρη χωρίς επιδόρπιο. Σας έχω μια συνταγή για ένα τραγανό γλυκό τουλούμπα που μπορείτε να ετοιμάσετε για το ιφτάρ και τους καλεσμένους σας.

Αν υπάρχουν φίλοι που τους αρέσει αυτό το γλυκό όπως εγώ. . Αφήστε αυτή τη συνταγή να έρθει για εσάς :))
Εδώ είναι το τιμολόγιο. .

  1. ΣΥΡΜΠΕΤ= Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και ζάχαρη κρυσταλλική, το βάζουμε στο μάτι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  2. Όταν το σιρόπι αρχίσει να βράζει, το αφήνουμε να βράσει για 10-15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία, στύβουμε 2-3 λεμόνια και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. (Το sherbet πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου)
  3. Ζύμη= Πρώτα από όλα παίρνουμε 1 ποτήρι νερό στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τη μαργαρίνη στο νερό που αρχίζει να ζεσταίνεται.
  4. Όταν αρχίσει να λιώνει η μαργαρίνη, προσθέτουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε καλά με μια ξύλινη κουτάλα, αφήνουμε τη ζύμη να ενωθεί και σβήνουμε τη φωτιά.
  5. Σπάμε ένα ένα τα αυγά στη ζεστή ζύμη και τα τροφοδοτούμε στη ζύμη. (Αρχικά σπάμε 1 αυγό και το ανακατεύουμε καλά και μετά σπάμε το 2ο αυγό)
  6. Στη συνέχεια προσθέτουμε το άμυλο και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
  7. Βάζουμε τη ζύμη που ετοιμάσαμε στη σακούλα κρέμας και την στύβουμε στο κρύο λάδι (την κόβω με ένα ψαλίδι ενώ στύβω τη ζύμη)
  8. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά.
  9. Ρίχνουμε τις τηγανητές κολοκύθες μας σε σερμπέτι, τις ανακατεύουμε, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε άλλο μπολ και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία σε όσους θα το δοκιμάσουν.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

Συνταγή για επιδόρπιο Tulumba με φωτογραφία

Επιδόρπιο Tulumba
Επιδόρπιο Tulumba
Επιδόρπιο Tulumba
Επιδόρπιο Tulumba

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button