Εύκολες συνταγέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκότα

Παντεσπάνι (με συμβουλές)

Πώς να φτιάξετε ένα παντεσπάνι (με συμβουλές) συνταγή;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Χτυπάμε το ασπράδι με μια πρέζα αλάτι μέχρι να στερεοποιηθεί (για να μην πέσει στο έδαφος όταν το γυρίσουμε ανάποδα). Ο κρόκος του αυγού χτυπιέται μαζί με το ζεστό νερό και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να ξανθύνει το χρώμα του, στη συνέχεια κοσκινίζονται τα υλικά σε σκόνη και προσθέτονται στον κρόκο του αυγού και ανακατεύονται. Προσθέστε το ασπράδι στον κρόκο 3 φορές και ανακατέψτε το με τη βοήθεια μιας σπάτουλας. Αφού ψήσετε για 5 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, η ρύθμιση του φούρνου μειώνεται στους 160 βαθμούς και ψήνετε για περίπου 40 λεπτά. Μην ανοίγετε καθόλου την πόρτα του φούρνου τα πρώτα 20 λεπτά. Μετά από 20 λεπτά, μπορείτε να ελέγξετε αν το παντεσπάνι έχει ψηθεί εφαρμόζοντας το τεστ οδοντογλυφίδας και να το βγάλετε από το φούρνο.
Καλή όρεξη:)

Σημείωση: Το μοτίβο μου ήταν λίγο μεγάλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο που θέλετε να δώσετε πάχος για την αισθητική σας.
Επίσης, βάζουμε λαδόκολλα στον πάτο της φόρμας, αλλά μην λαδώνουμε τα πλαϊνά για να κρατήσει το κέικ και να φουσκώσει καλά.

Παντεσπάνι (με Tips) Συνταγή με φωτογραφία

Παντεσπάνι (με συμβουλές)
Παντεσπάνι (με συμβουλές)
Παντεσπάνι (με συμβουλές)
Παντεσπάνι (με συμβουλές)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button